1.132 pel·lícules al 8è Cerdanya Film Festival

Edició 2017 Festival Notícies

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya tanca la recepció d’obres a concurs amb 1.132 films admesos.

L’organització del 8è Cerdanya Film Festival ha rebut a concurs 232 llargmetratges i 900 curtmetratges, que sumen un metratge total de 28.300 minuts.

 

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que celebra la vuitena edició entre els dies 29 de juliol i 6 d’agost, ha tancat el període de recepció d’obres audiovisuals al certamen d’enguany amb un una participació total de 1.132 films admesos a concurs (232 llargmetratges i 900 curtmetratges) i un metratge total de 28.300 minuts. Aquestes xifres confirmen un nou rècord de participació tant en films com en metratge, amb un creixement del 15% respecte a l’edició anterior. Ara les obres passaran a mans del Jurat, que en determinarà la selecció i programació final.

Enguany també el Festival estrena nova pàgina web: www.cerdanyafilmfestival.cat. Aquest nou portal, específic del certamen, difondrà exclusivament continguts relacionats amb l’esdeveniment i ha de permetre als usuaris poder trobar molt millor la informació relacionada amb l’activitat, les projeccions i els films participants. El portal històric www.filmcerdanya.cat es dedicarà en exclusivitat a la tasca de promoció de l’audiovisual a la comarca a través de la Film Commission.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i compta amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Puigcerdà, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Costa Brava – Girona Festivals, l’Institut Ramon Muntaner, l’Observatori del Paisatge de Catalunya, SeD Distribució, Apartaments Turístics Puigcerdà, Cerdanya Resort, BDP Software, Nació Digital, Regió 7 i Pànxing.

L’entrada a totes les activitats i projeccions serà totalment gratuïta amb aforament limitat. La seu d’operacions serà el Museu Cerdà de Puigcerdà.

 

Comments are closed.