Arrenca amb força la setmana de projeccions

Edició 2016 Festival Notícies
El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya arrenca amb força la setmana de projeccions.
En els primers tres dies inicials, els espectadors han pogut gaudir del passi de documentals, sessions de curtmetratges maridades amb formatges de la comarca i una selecció de films en català, incloent la premiada pel·lícula “La pols”, de Llàtzer Garcia.

 

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que celebra la setena edició entre els dies 30 de juliol i 7 d’agost, ha iniciat amb força el programa de projeccions. Durant els tres primers dies de festival, més de 400 persones han passat per alguna de les sessions i han gaudit del programa oficial a concurs. Entre les activitats destacades d’aquest primer terç de festival hem trobat el passi del documental “Història d’un Futur” (Marc Clarió), que reflexionava de la mà de gent gran del país sobre la independència de Catalunya; la sessió Curt-TECA, que va maridar una selecció de curtmetratges amb formatges del Molí de Ger; i la projecció del llargmetratge “La pols” (Llàtzer Garcia), premiat recentment al Festival de Cine Español de Màlaga.

El programa continuarà els propers dies amb noves sessions temàtiques (films internacionals, curt-TECA, infantil, talent emergent) per entrar posteriorment a les tradicionals sessions del cap de setmana (Especial, Cap de Setmana, Golfa i Finalistes) que clouran el programa d’enguany. A més a més, durant el cap de setmana i dins de la Fira del Cinema del Pirineu, tindran lloc una sèrie d’activitats pràctiques de difusió de l’audiovisual al Pati del Museu Cerdà i que complementaran l’oferta d’enguany del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya.

El programa detallat de projeccions està disponible online dins de la revista del festival:

https://issuu.com/filmcerdanya/docs/ficc2016_revista_baixa?e=25792082/37533811

Comments are closed.