Manifest de les Entitats Culturals de Cerdanya en defensa de les llibertats

Notícies

Puigcerdà, 28 de setembre de 2017

 

En relació amb els fets succeïts els darrers dies com a resposta a la convocatòria de referèndum per part del Govern de Catalunya, les entitats culturals de la Cerdanya que subscriuen aquest escrit manifesten la seva posició de defensa dels drets i llibertats fonamentals de tots els ciutadans: llibertat d’expressió, de premsa, de reunió i de pensament.

Com a amants de la cultura i com a entitats culturals de tota mena, rebutgem que qualsevol persona pugui ser perseguida, detinguda o jutjada per defensar de manera pacífica les seves idees i rebutgem igualment qualsevol actuació repressiva que impliqui limitar la llibertat d’expressió, de premsa o de reunió al nostre país.

Les llibertats i drets fonamentals estan reconeguts per l’ONU i per tota la legislació internacional, inclosa l’espanyola, i han de ser respectats en qualsevol circumstància. L’Estat està obligat a garantir que qualsevol idea pugui ser defensada de forma pacífica i democràtica i no té dret a reprimir ningú per aquest motiu.

 

AUCer – Associació Universitària de Cerdanya
Capella de Santa Maria de Puigcerdà
Cerdanya Film Commission
Grup de Recerca de Cerdanya
Inestable Ceretana de Teatre

 

Comments are closed.