PLACES BECADES (150€)

PLACES BECADES (150€)

Enguany hem creat el primer Laboratori de creació audiovisual del Cerdanya Film Festival amb l’objectiu de dinamitzar i crear sinèrgies entre els propis participants i els projectes de cadascun d’ells per crear 8 curtmetratges entre el 5 i l’11 d’agost de 2019, coincidint amb la celebració de la 10a Edició del Festival.

Busquem persones amb ganes de fer cinema, de diferents perfils i nivells i l’objectiu és, en set dies, organitzar-se per a realitzar els projectes de curtmetratge prèviament seleccionats, amb els recursos disponibles en cada moment. El laboratori de creació té per filosofia ser un lloc on es treballi amb esperit col·laboratiu i sense competició. Vol ser un espai d’experimentació i d’intercanvi entre gent que s’inicia en l’audiovisual i gent experimentada que es relacionin en base al que tenen per compartir i créixer professionalment junts. Aquest laboratori s’inspira lliurement en el moviment internacional Kino Kabaret.

S’obren dues convocatòries (amb 20 places cada una) i cada participant es pot inscriure només a una línia:

  • Perfil tècnic: operadors/es de càmera, sonidistes, muntadors/es, productors/es, etc.
  • Perfil artístic: interpretació, direcció, maquillatge, art, vestuari, música, etc.

El laboratori inclou l’estada i la manutenció en règim de mitja pensió (esmorzar i dinar inclosos) a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), una casa de colònies en ple Parc Natural del Cadí-Moixeró.

El Cerdanya Film Festival subvenciona amb el seu pressupost part d’aquest cost i posa a disposició 20 places becades a 150€, per tal d’ajudar als joves cineastes a participar-hi, fins a exhaurir-les.

 

 

_____

€150.00